Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de relleno
-
½
vaina de vainilla (la raspadura)
of 1 cucharada de vainilla líquida (la raspadura) - 60 g de azúcar
- 300 g de leche
- 3 yemas de huevo
- 35 g de harina de repostería
Berlinesas
- 170 g de leche
- 280 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 80 g de azúcar
- 50 g de mantequilla en trozos
- 500 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 chorrito zumo de limón
- 500 - 600 g de aceite vegetal para freír
- 1 cucharadita de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2003.6 kJ / 478.9 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 77.6 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 197.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brazo de gitano
3 Std.
Crema pastelera (Espesar)
15 dk
Masa choux
2h
Profiteroles
2h
Brazo de gitano con frambuesas
1 godz. 20 min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1j
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1 Std. 30 Min
Rosquillas glaseadas con caramelo
5h
Petisús (éclairs)
1h 50min
Profiteroles de tiramisú
4 Std.
Napolitanas de crema
4 Std. 45 Min