Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de relleno
-
½
vaina de vainilla (la raspadura)
of 1 cucharada de vainilla líquida (la raspadura) - 60 g de azúcar
- 300 g de leche
- 3 yemas de huevo
- 35 g de harina de repostería
Berlinesas
- 170 g de leche
- 280 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 80 g de azúcar
- 50 g de mantequilla en trozos
- 500 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de sal
- 1 chorrito zumo de limón
- 500 - 600 g de aceite vegetal para freír
- 1 cucharadita de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2003.6 kJ / 478.9 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 77.6 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 197.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Melindres (Galicia)
1h
Bombas crujientes de crema
5h 30min
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6h 30min
Crema pastelera
10 min
Roscas de limón y anís de Ribeira
2h 30 min
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1h 30min
Cuernos de chocolate rellenos de crema
4h
Tartaletas de mantequilla con crema de queso
1h
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35 min
Xuxos de crema
1h 30min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2h