Compatibele versies
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 5 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo (reserve las claras)
- 30 g de maicena
- 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 2 palos de canela
- 150 - 200 g de azúcar
Merengue
- 350 g de azúcar
- 50 g de agua
- 3 claras de huevo
- ¼ de cucharadita de cremor tártaro
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 6 - 8 cucharadas de dulce de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1567 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 277.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10min
Brazo de gitano
3h
Almíbar básico
10min
Crema pastelera (Espesar)
15min
Masa choux
2h
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Tarta San Marcos
4h
Profiteroles de tiramisú
4h
Berlinesas rellenas de crema
4 Std. 20 Min
Brazo gitano de café
1h 30min