Compatibele versies
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho
- 5 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo (reserve las claras)
- 30 g de maicena
- 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 2 palos de canela
- 150 - 200 g de azúcar
Merengue
- 350 g de azúcar
- 50 g de agua
- 3 claras de huevo
- ¼ de cucharadita de cremor tártaro
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 6 - 8 cucharadas de dulce de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1567 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 277.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de crema pastelera y fresas
2h 15 min.
Crema pastelera
10min
Tarta de limón y merengue
2h 10min
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Crema pastelera (Espesar)
15min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Masa choux
2h
Petisús (éclairs)
1h 50 min.
Brazo de gitano
3 Std.
Almíbar básico
10min
Tarta San Marcos
4h