Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 175 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 175 g de harina de fuerza
Masa
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 120 g de harina integral
- 200 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1199 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 1.2 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 godz. 20 min
Chapata con masa madre
17h
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15 Std. 30 Min
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Fougasse con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Pan payés con masa madre
16 Std.