Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 175 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 175 g de harina de fuerza
Masa
- 1 cucharadita de aceite (para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 120 g de harina integral
- 200 g de harina de fuerza
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1199 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 1.2 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Baguettes parisiennes
15ωρ. 30 λεπτ.
Pan payés con masa madre
16 godz.
Chapata con masa madre
17h
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Fougasse con masa madre
14h 30min
Panecillos de leche
4 godz. 30 min
Pan gallego con masa madre
15ωρ. 30 λεπτ.
Pan de trigo con masa madre
15u.