Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 50 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 330 g de agua
- 400 g de harina de fuerza
- 75 g de harina integral de trigo
- 25 g de harina integral de centeno
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 9290 kJ / 2220 kcal
- Eiwitten
- 71.2 g
- Koolhydraten
- 441.1 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 17.6 g
- Natrium
- 4705.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Pan de calabaza y arándanos con masa madre
16u. 20min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.