Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 50 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 330 g de agua
- 400 g de harina de fuerza
- 75 g de harina integral de trigo
- 25 g de harina integral de centeno
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 9290 kJ / 2220 kcal
- Eiwitten
- 71.2 g
- Koolhydraten
- 441.1 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 17.6 g
- Natrium
- 4705.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Chapata con masa madre
17h
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 godz.
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23u. 30min
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30 min
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min