![Pan de croissant Pan de croissant](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6de24ceccea8d47d48392e693334204e/Derivates/9cbee186392efd18154ba34f3db18037649b6519.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa previa
- 100 g de leche entera
- 15 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
- 340 g de harina de fuerza
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 5 g de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1682 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 176.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone de sobrasada y queso
1h
Medias noches al vapor
2h
Galletas linzer de chocolate y dulce de leche
2h
Fingers de pollo rellenos
50min
Sobaos
30 min
Bagels con jamón y tomate
1 godz. 10 min
Espaguetis a la crema de limón
25min
Galletas cremosas de nuez con chispas de chocolate
45min
Tortillas de trigo
1h 20min
Sándwich de tortilla de trigo con pico de gallo y guacamole
1h
Tarta esponjosa de limón
3h
Devil's Food Cake (Tarta de chocolate) - EEUU
5hod.