Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa previa
- 100 g de leche entera
- 15 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
- 340 g de harina de fuerza
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 5 g de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1682 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 176.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan payés con masa madre
16 godz.
Mini baguettes rústicas
16 godz. 30 min
Chapata con masa madre
17h
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pastel de Rey (Bolo-rei escangalhado)
3 Std. 30 Min
Linzer de almendras y mermelada
1h 30min
Brioche con crumble (Challahs)
1h 30min
Cocas de calabacín
2h
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13 Std.
Focaccinas
3 Std. 30 Min
Lasaña boloñesa con setas
1h 45min
Cuernos de brioche
2h 30min