Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa previa
- 100 g de leche entera
- 15 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
- 340 g de harina de fuerza
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 5 g de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1682 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 176.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de manzana de la abuela (Apple pie)
1j 10 menit
Brownie con nueces
1 Std. 30 Min
Galletas cremosas de nuez con chispas de chocolate
45 Min
Trenza de leche
2 Std. 30 Min
Tortitas japonesas
30 menit
Pan de muerto
3 Std.
Caramelos de casadielles
25 menit
Rosti de patata
40 Min
Azucarillos de caramelo
24h
Bollitos para la cena
1h 40min
Trenza de queso y cebolleta
1h 45 min
Tortillas de trigo
1 godz. 20 min