![Ochíos Ochíos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c039bf0a-d47a-4dac-a25b-d332a546de2d/Derivates/ee825ba6-c3c1-4711-85b3-d18d72201029.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de agua
- 120 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para pincelar)
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de anís en grano
- pimentón dulce para espolvorear
- sal gorda para espolvorear
- azúcar para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1477 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 197 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Piononos (Andalucía)
13h 20min
Tortas blandas de anís
1h 20min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12hod. 30min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3 godz. 40 min
Pan blanco
3 godz. 10 min
Panecillos artesanos
1 godz. 30 min
Panecillos fritos jamaicanos (Jamaican festival)
1 godz. 10 min
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15h 30min
Bizcocho al caramelo
3h
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 godz.
Tortas de Alcázar
40 min
Bollitos trenzados con pasas y almendras
2h 45min