Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaker
- 3 - 4 cucharaditas de psyllium (5 g)
- 25 g de pan rallado
- 40 g de pipas de girasol
- 40 g de pipas de calabaza
- 200 g de agua
Masa madre de centeno
- 280 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 220 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 210 g de harina integral de centeno
- 150 g de harina de espelta
- 100 g de agua
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de semillas de hinojo (optioneel)
- 15 g miel
- 1 cucharada aceite de girasol
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 11965 kJ / 2859 kcal
- Eiwitten
- 93.2 g
- Koolhydraten
- 494.3 g
- Vetten
- 70 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 88.1 g
- Natrium
- 4937.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de espelta
2u. 20min
Pan de trigo con masa madre
15u.
Pan gallego con masa madre
15u. 30min
Pan de trigo, centeno y maíz
3 godz.
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14u. 30min
Pan integral con harina multicereales
3u. 50min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15u.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16u.
Panecillos de espelta
16u. 30min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17u.
Pan retorcido con masa madre
16u.
Pan payés con masa madre
16u.