Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 90 g de manteca de cerdo
- 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 140 g de agua
- 500 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Relleno y montaje de los cocarrois
- 340 g de repollo cortado en trozos de aprox. 5 cm
- 340 g de ramilletes de coliflor
- 220 g de cebolletas en rodajas
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de pasas sin semillas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1271 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadas mallorquinas
1h
Coca de ensaimada con sobrasada
10 Std. 30 Min
Pa amb oli mallorquín
4h 10min
Frito mallorquín de verduras
1h
Coca de trempó de verano
1h
Empanadas de sepia a la mallorquina
2h 10min
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1h
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11 godz.
Cocas de Valldemossa
1h 50 min.
Bizcocho o coca de cuarto
1h
Arroz brut mallorquín
1h
Masa para cocas
1h