Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 90 g de manteca de cerdo
- 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 140 g de agua
- 500 g de harina
- 1 cucharadita de sal
Relleno y montaje de los cocarrois
- 340 g de repollo cortado en trozos de aprox. 5 cm
- 340 g de ramilletes de coliflor
- 220 g de cebolletas en rodajas
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de pasas sin semillas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1271 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho o coca de cuarto
1j
Arroz brut mallorquín
1j
Coca de trempó de verano
1j
Cocas de Valldemossa
1h 50min
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1j
Empanadas mallorquinas
1j
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
30 menit
Masa para cocas
1j
Pa amb oli mallorquín
4h 10min
Coca de ensaimada con sobrasada
10 Std. 30 Min
Mini galettes de coliflor y espinacas con ensalada de lombarda
40 Min
Empanadas de sepia a la mallorquina
2h 10 min