Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de manteca de cerdo
- 150 g de agua
- 1 pellizco de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
- 30 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 150 g de harina panificable sin gluten Schär® Mix B
- ½ cucharadita de sal
Cobertura
- 300 - 400 g de cebolla cortada en gajos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 pellizco de tomillo fresco (solo las hojas)
Horno
- 6 - 8 tomates secos en aceite cortados en tiras
- 1 lata de sardinas en aceite (200 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1804 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 11.12 g
- Koolhydraten
- 29.97 g
- Vetten
- 29.37 g
- Vezels
- 3.29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mandonguilles de abadejo
1ωρ.
Coca de llanda
40 Min
Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada
1h 15min
Coca de verduras
40 Min
Coca de verduras
30 λεπτ.
Focaccia al romero (sin gluten)
1 godz. 40 min
Focaccia rústica sin gluten
2u. 40min
Coca de trempó de verano
1ωρ.
Pan mediterráneo sin gluten
1ωρ. 20 λεπτ.
Bizcocho genovés (sin gluten)
1ωρ. 10 λεπτ.
Coca de recapte (Cataluña)
1h 15min
Masa para cocas
1ωρ.