Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomate deshidratado
- 20 g de tomates secos
Macarons de tomate
- 80 g de azúcar
- 75 g de almendra molida
- 90 g de azúcar glas
- vinagre para desengrasar
- 80 g de claras de huevo
- 5 gotas de colorante rojo (optioneel)
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
Relleno de mantequilla de anchoa, ajo y perejil
- 1 diente de ajo
- 20 g de perejil fresco
- 2 latas de filetes de anchoa en aceite (de 30-50 g) con su aceite
- 200 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 247.8 kJ / 59.3 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Claras montadas
5 Min
Calabacines dorados con salsa romesco (HESTAN CUE)
40 Min
Nata montada
10 Min
Choux craquelin con nata y fresas
1 Std. 10 Min
Ensalada de magret de pato con vinagreta de balsámico y arándanos (Al vacío)
1 godz. 35 min
Pera al caramelo con crema y canutillo crujiente
4h
Boletus con foie en papillote
30 Min
Merengue de chocolate
2 Std. 25 Min
Steak tartare con helado de mostaza a la antigua
4 godz. 15 min
Tostas de cebolla caramelizada con solomillo y camembert
50 Min
Tarta adikosh
2h
Nata de trufa
8 godz. 15 min