Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomate deshidratado
- 20 g de tomates secos
Macarons de tomate
- 80 g de azúcar
- 75 g de almendra molida
- 90 g de azúcar glas
- vinagre para desengrasar
- 80 g de claras de huevo
- 5 gotas de colorante rojo (optioneel)
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
Relleno de mantequilla de anchoa, ajo y perejil
- 1 diente de ajo
- 20 g de perejil fresco
- 2 latas de filetes de anchoa en aceite (de 30-50 g) con su aceite
- 200 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 247.8 kJ / 59.3 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de queso de cabra fresco
30min
Bisque de bogavante
50min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Crema de boletus
1h 35min
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Vichyssoise
2h 20min
Crema de cebolla de Fuentes con trufa
1h 30min
Crema de cebolla con pan de queso, huevo y jamón
1 Std. 50 Min
Mantequilla Café de París
10min
Bittertonic
10min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1h 15min
Macarons de chocolate con foie
3 Std.