Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomate deshidratado
- 20 g de tomates secos
Macarons de tomate
- 80 g de azúcar
- 75 g de almendra molida
- 90 g de azúcar glas
- vinagre para desengrasar
- 80 g de claras de huevo
- 5 gotas de colorante rojo (optioneel)
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
Relleno de mantequilla de anchoa, ajo y perejil
- 1 diente de ajo
- 20 g de perejil fresco
- 2 latas de filetes de anchoa en aceite (de 30-50 g) con su aceite
- 200 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 247.8 kJ / 59.3 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de cebolla de Fuentes con trufa
1h 30min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6u. 20min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45min
Galletas de aceitunas negras rellenas de queso
4h 50min
Bocaditos de zanahoria con crema de mozzarella
1 Std. 40 Min
Panna cotta de mozzarella con tomate y balsámico
5 godz. 40 min
Flanes de queso de cabra con puerros y salsa de yogur
45min
Galletas de queso con chutney de pimientos al whisky
2h
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min