Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 2 - 3 sobres de tinta de calamar congelada
-
25
g de levadura prensada fresca
of 1 sobre de levadura de panadería deshidratada instantánea - 1 pellizco de azúcar
- 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharada rasa de sal
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 358 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 78.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Colines con hierbas provenzales
45 Min
Colines integrales con semillas de amapola
2h 10min
Panecillos con semillas de amapola
2h 40min
Bollitos de aceite
40 min
Vasitos de frutas, lemon curd y merengue
30 Min
Bao buns negros con calamares
40 min
Rosca de carnaval
2h 10min
Pan de molde de piquillos
2h
Bastones de trigo sarraceno y cebada
2h 30min
Panes al vapor (Bao buns)
30 Min
Hot dog de chistorra
40 min
Tarta adikosh
2h