Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base de almendra
- 20 g de mantequilla a temperatura ambiente (y algo más para engrasar)
- 200 g de almendras tostadas sin sal
- 60 g de azúcar moreno
- 1 pellizco de sal
Mermelada de higos
- 100 g de higos secos (sin rabillos)
- 100 g de agua
- 80 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Tarta de queso de ricota
- 170 g de azúcar
- 2 - 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 3 claras de huevo
- 170 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 3 yemas de huevo
- 250 g de queso ricota
- 1 pellizco de sal
- 80 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 1 - 2 cucharadas de canela molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1784 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mermelada de naranja y zanahoria
40min
Mermelada de pera y manzana
30min
Confitura de calabaza
1h 10min
Mermelada de tomate
50min
Bizcocho especiado de ciruelas pasas
2h
Mermelada de mandarina
35min
Bizcocho de calabaza y nueces sin azúcar
1h 15min
Mermelada de ciruela y manzana al aroma de canela
1h
Bizcocho de nectarinas al oporto
1h
Bizcocho de piña con crema de queso chocolate y frutos secos (Božská mana)
3 Std. 30 Min
Plum cake de calabacín, chorizo y dátiles
1h 30min
Pastela de calabaza y zanahoria a la menta
1h 40 min