Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 280 g de harina
- 30 g de aceite
- 140 g de agua templada
- ¼ cucharadita de sal
- aceite (para engrasar)
Crema de gorgonzola
- 250 g de queso gorgonzola
- 200 g de crème fraîche
- 150 g de dados de beicon
- 2 pellizcos de pimienta molida
Montaje y horneado
- harina (para espolvorear)
- 300 g de calabaza (con o sin piel) cortada en láminas de 1 cm
- 60 g de nueces peladas troceadas a mano
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 8154 kJ / 1950 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 114.2 g
- Vetten
- 138 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bao buns de coco, cerdo y champiñones
45 min
Guacamole
10min
Ahi poke (Poke de atún con arroz)
40 min
Cake de tomates secos, gorgonzola y beicon
2 Std. 30 Min
Bretzel
1 godz. 15 min
Dumplings de pan con parmesano y tomates secos
1 godz.
Blinis con tartar de salmón
1 Std. 20 Min
Pizza blanca con rúcula
1 Std. 30 Min
Hummus
5min
Crêpes del emperador
30 min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1 godz. 45 min
Focaccia de Puglia
1 godz.