Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- mantequilla para engrasar el molde
- 12 espárragos verdes (sin la parte dura)
- 170 g de harina de repostería
- 40 g de agua muy fría
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de polvo de hornear (optioneel)
- 3 huevos
- 30 g de leche
- 70 g de nata
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 100 g de queso brie en dados de aprox. 1 cm
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 727 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 204.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hojaldre de setas y beicon
1 godz.
Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta
1 godz. 10 min
Montaditos de berenjena y queso con cebolla caramelizada
1 godz.
Tarta tatin de tomates
1 godz. 10 min
Buñuelos de brócoli con salsa gorgonzola
1 Std. 20 Min
Tartaletas de cebolla con salmón
1h 15min
Tartaletas de manzana y gorgonzola
45 min
Galletas de parmesano con tomate y jamón
1 godz. 30 min
Rollitos de alcachofa y parmesano
45 min
Bombones de cherry al pesto
1 godz.
Miniquiches de beicon y champiñones
30 min
Frittata de espárragos y champiñones
40 min