Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 - 280 g de agua (ver sugerencia)
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
-
30
g de miel
of 30 g de azúcar moreno - 250 g de harina de fuerza
- 250 g de harina integral de trigo
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 20 g de avellanas
- 20 g de nueces en mitades
- 80 g de frutas secas variadas (arándanos, ciruelas pasas, higos, albaricoques, manzanas), en trozos
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 40 mg
Alternatieve recepten
Galletas integrales de miel
1 Std.
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 godz. 15 min
Pan de nueces
3h 45min
Pan de cinco semillas
1h 50min
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1h 20min
Pan de café con pasas
2 godz. 45 min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Barritas de avena, almendras y arándanos
1 Std. 10 Min
Pan integral de molde
3 Std.
Panecillos con semillas de amapola
2h 40min
Pan integral con harina multicereales
3 godz. 50 min