Compatibele versies
Pan de arroz integral con harina de espelta y semillas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción del arroz integral
- 200 g de arroz integral
- 1200 g de agua
- 1 cucharadita de sal
Pan de arroz integral con semillas
- 560 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 420 g de harina integral de espelta y un poco más para espolvorear el molde
- 1 ½ cucharaditas de sal en escamas
- 2 cucharaditas colmadas de semillas de comino
- 50 g de pipas de girasol y un poco más para espolvorear
- 50 g de semillas de chía y un poco más para espolvorear
- 30 g de pasas sin semillas
- ¼ de cucharadita de aceite de coco para engrasar
- pipas de girasol para espolvorear
- semillas de chía para espolvorear
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 475 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 67.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcochitos de avena, chocolate y mandarina
50min
Pan de espelta
2h 20min
Pan integral al vapor
2 Std.
Pan de espelta y trigo sarraceno
1 godz.
Barras de trigo y espelta con masa madre
21 Std.
Mantequilla de frutos secos y semillas
10min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 godz. 30 min
Tortitas integrales con manzanas a la vainilla y canela
1 godz.
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Tortitas de café, avena y lino
30 Min
Pan integral de espelta y centeno
2h 15min
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min