Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 3 claras de huevo (reserve las yemas )
- 115 g de semillas de amapola
- 40 g de almendra cruda sin piel
- 2 cucharaditas de azúcar vainillado
- 260 g de zanahoria en trozos de 2 cm
- 115 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 75 g de harina de espelta
- 3 cucharaditas de polvo de hornear
- 2 cucharaditas de piel de limón rallada
- 60 g de zumo de limón
- 2 - 3 tiras de piel de limón en juliana fina
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1140 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magdalenas integrales de calabaza (sin huevo)
1 godz. 20 min
Magdalenas de zanahoria y cacao
50 Min
Magdalenas con kiwi
1sa
Croissants de espelta rellenos de tomate y mozarella
1sa
Bizcocho de zanahoria y almendra
1 godz. 20 min
Panecillos integrales de cúrcuma con paté de shiitake, salmón ahumado y aguacate
2 godz. 50 min
Magdalenas de manzana y dátiles (sin azúcar)
1sa
Tarta de Pascua de zanahoria y tres chocolates al aceite de oliva virgen extra
3 godz. 20 min
Pancakes de batata con crema de chocolate negro a la naranja
1sa
Bizcocho de calabaza con frosting de anacardos
7 Std.
Bizcochitos de batata dos chocolates
1sa
Tarta de Pascua de coco y chocolate
3h