Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaker caliente
- 170 g de granos de centeno
- 255 g de agua
Masa madre de centeno
- 330 g de agua
- 15 g de pie de masa de centeno
- 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 2 cucharaditas de aceite para engrasar
- 85 g de agua fría
- 15 g de levadura prensada fresca
-
255
g de harina integral de centeno
of 255 g de harina de centeno - 170 g de harina de espelta
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 12939 kJ / 3092 kcal
- Eiwitten
- 105 g
- Koolhydraten
- 645.3 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 109.2 g
- Natrium
- 4792.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de trigo con masa madre
15h
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10min
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30 min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan payés con masa madre
16 Std.