Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Remojo de los orejones
- 150 g de orejones de albaricoque
- 150 g de agua caliente
Bizcocho
- 6 huevos
- 120 g de almendra molida
- 40 g de harina de avena
- 100 g de cacao puro en polvo
- ½ cucharadita de sal
- 1 ½ cucharadita de bicarbonato
- 100 g de dátiles sin hueso
- 240 g de agua
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de aceite de coco
- 5 g de vinagre de manzana
Baño de chocolate
- 150 g de chocolate negro (85% de cacao) en trozos
- 150 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 107.4 mg
Alternatieve recepten
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1h 20min
Galletas de avena y dátiles
30 Min
Brownie vegano
1h 35min
Tarta de chocolate y batata
3 Std.
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 Std. 30 Min
Magdalenas integrales de calabaza (sin huevo)
1h 20min
Pastelitos de piña y coco
1 godz. 45 min
Granola de quinoa y frutos secos (sin azúcar)
45 Min
Tiramisù crudivegano
4 Std. 30 Min
Bizcochitos de batata dos chocolates
1h
Muffins de calabaza y manzana con copos de avena
1h