Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Calabaza cocida
- 300 g de agua
- 150 g de calabaza en trozos (2-3 cm)
Bundt cake
- mantequilla para engrasar
- harina de repostería para espolvorear
- 6 huevos
- 280 g de azúcar
- 5 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 10 g de vainilla líquida
- 130 g de aceite de girasol
- 300 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 150 g de agua
Glaseado blanco
- 100 g de azúcar
- 15 g de clara de huevo
- 2 - 3 gotas de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1066 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 51.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1 Std. 20 Min
Cake especiado de frutos secos y ron
2 Std. 15 Min
Galletas de caramelo
40 min
Cinnamon rolls de calabaza
2 Std. 15 Min
Bundt cake de nata y cítricos
1 Std. 25 Min
Pastel de caquis
1 godz. 30 min
Bizcocho de calabaza con frosting de anacardos
7 godz.
Cake de almendras con almíbar de azahar
1 godz. 10 min
Pan de muerto
3 godz.
Bizcocho con dulce de membrillo
40 min
Chutney de beicon
Geen beoordelingen
Roscos de chocolate y almendra
50 min