Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Calabaza cocida
- 300 g de agua
- 150 g de calabaza en trozos (2-3 cm)
Bundt cake
- mantequilla para engrasar
- harina de repostería para espolvorear
- 6 huevos
- 280 g de azúcar
- 5 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 10 g de vainilla líquida
- 130 g de aceite de girasol
- 300 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- 150 g de agua
Glaseado blanco
- 100 g de azúcar
- 15 g de clara de huevo
- 2 - 3 gotas de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1066 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 51.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de crema al cava
Geen beoordelingen
Cake de plátano con algarroba
1h 45min
Tarta de naranja confitada
2 Std. 30 Min
Mini bundt cake de limón con glaseado al romero
1 Std. 15 Min
Bundt cake de calabacín y cacao
1 Std. 10 Min
Muffins de queso fresco con arándanos
30 Min
Pastas crujientes de almendra con chocolate
40 dk
Galletas sándwich de crema de mantequilla de cacahuetes
45 Min
Bundt cake salado de patata y beicon
2h
Bizcocho con dulce de membrillo
40 dk
Trenza de leche
2 Std. 30 Min
Bundt cake de zanahoria y nueces
1sa 30 dk