Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pellizco de canela molida
- 200 g de azúcar
- 200 g de agua
- 1 tira de piel de limón
- 1 cucharada de zumo de limón
- 2 clavos
- 1 pellizco de sal
- 4 peras conferencia enteras peladas
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 20 g de mantequilla
- 2 cucharadas almendra laminada tostada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2406 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 4.47 g
- Koolhydraten
- 82.43 g
- Vetten
- 25.34 g
- Vezels
- 7.92 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merengue suizo
10min
Milhojas de dulce de leche
3h
Bavaroise de vainilla y fresa
4 godz. 15 min
Peras al vino dulce con sabayón
30 Min
Flan de pera a la vainilla
3 Std. 15 Min
Postre inglés de frutos rojos
12 Std. 25 Min
Eton mess (postre inglés de merengue, fresa y nata)
7 godz. 40 min
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30 Min
Manzanas asadas con sabayón de moscatel
50 min
Crema de frambuesas
5min
Peras al vino tinto
3h 20min
Vasitos pie de manzana
40 Min