Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pellizco de canela molida
- 200 g de azúcar
- 200 g de agua
- 1 tira de piel de limón
- 1 cucharada de zumo de limón
- 2 clavos
- 1 pellizco de sal
- 4 peras conferencia enteras peladas
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 20 g de mantequilla
- 2 cucharadas almendra laminada tostada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2406 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 4.47 g
- Koolhydraten
- 82.43 g
- Vetten
- 25.34 g
- Vezels
- 7.92 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peras al vino tinto
3h 20 min
Islas flotantes
1h 45min
Peras al vino dulce con sabayón
30min
Crème brûlée
4h 30min
Blanco y negro con nueces y miel
1h 10min
Sopa de ciruelas y helado de vainilla
12 Std. 40 Min
Mousse de chocolate
3h 20 min
Dulce de membrillo casero
7 Std.
Compota a la antigua
2h 30min
Crema de chocolate con nueces
2 Std. 10 Min
Sabayón de licor de naranja (Espesar)
15min
Postre de limón
5min