Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de dashi en polvo instantáneo
- 2 cucharaditas de azúcar
- 2 cucharadas de mirin
Tempura y acompañamiento
- 200 g de rábano daikon
- 1 trozo de raíz de jengibre fresca (4 cm) pelada, en trozos
-
500
g de langostinos grandes crudos sin pelar
of 500 g de gambones - 300 g de aceite de girasol para freír
-
50
g de maicena (y algo más para espolvorear)
of 50 g de harina de arroz - 100 g de harina de repostería
- 5 g de azúcar
- 5 g de sal
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 150 g de agua muy fría
- 50 g de cubitos de hielo
- 1 yema de huevo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 858.2 kJ / 205.3 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 20.9 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buñuelos de bacalao especiados
1 Std.
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15 Min
Bocadillo de calamares fritos con alioli
1 Std.
Bricks de patata con yema
2h 20 min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 Std. 30 Min
Croquetas de carabineros
10 Std.
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 Std. 10 Min
Bocata de calamares, todo un clásico renovado
3 Std.
Batea de mejillones tigre rabiosos
9 Std. 30 Min
Salsa brava
10 Min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1 Std. 10 Min