Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Franchipán de chocolate
- 70 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de azúcar
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 huevo
- 100 g de almendra molida
Montaje
- 2 láminas de masa de hojaldre extendido
- 1 pera conferencia
- 1 huevo batido
- azúcar glas para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2683 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 5.03 g
- Koolhydraten
- 43.27 g
- Vetten
- 48.33 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kringle Estonia
1h 40min
Kringle navideño con confitura de arándanos
2 godz. 20 min
Bocaditos de turrón
1h 40min
Pastas de almendra - Turquía
30 min
Tartaletas crujientes de marisco
40 min
Galette des Rois de manzana y dulce de leche
2h 30min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 Std. 10 Min
Carbayones
1h 25min
Estrella brioche nevada
3 godz. 10 min
Roscón adikosh
8h
Trenzas de avellana
1sa 45 dk
Tejas de almendra
12h 50 min.