Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Franchipán de chocolate
- 70 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de azúcar
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 huevo
- 100 g de almendra molida
Montaje
- 2 láminas de masa de hojaldre extendido
- 1 pera conferencia
- 1 huevo batido
- azúcar glas para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2683 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 5.03 g
- Koolhydraten
- 43.27 g
- Vetten
- 48.33 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 godz. 40 min
Roscón de Reyes con glaseado espejo de chocolate
6h 30min
Kringle Estonia
1 Std. 40 Min
Kringle navideño con confitura de arándanos
2u. 20min
Kouign-amann
4h 10min
Roscón adikosh
8 godz.
Mini muffins de salmón y eneldo al vapor
45min
Cannelés
26 godz.
Galette des Rois
1h
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 Std.
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Bollitos preñaos
50min