Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de pizza
- 350 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 100 g de cubitos de hielo
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 120 g de agua fría
- 1 cucharadita de sal
Montaje
- 250 g de tomate troceado en conserva
- 3 - 4 hojas de albahaca fresca
- 1 pellizco de sal
- 15 g de aceite de oliva
- 1 lámina de masa de hojaldre (rectangular)
- 250 g de mozzarella fresca escurrida (2 bolas) cortada en rodajas
- 150 g de jamón cocido en lonchas finas
- 1 huevo
- 1 cucharada de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1132 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de soda irlandés
35 min
Rollos de canela con nueces pacanas
15 Std.
Snack de cacahuetes
50 Min
Leek Quiche
1h 20min
Pizza margarita
1 Std. 45 Min
Pizza Mac 'n' Cheese (pizza de macarrones)
1h 15 min
Pizza estilo Chicago
1 Std. 5 Min
Pizza cuatro quesos
1h 30min
Panzerotti a la romana
1 Std.
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1 Std. 45 Min
Pizza diavola
2 godz. 15 min
Pizza gorda con masa crujiente
1h 30min