Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 750 g de sepia limpia (cortada en dados de aprox. 1,5 cm)
- 110 g de brandy
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 180 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 100 g de tomate triturado en conserva
- ½ pastilla de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 15 g de piñones
- 15 g de pasas sin semillas
- 1 pellizco de pimentón picante
- 120 g de guisantes (frescos o congelados)
Masa
- 130 g de agua
- 90 g de manteca de cerdo
- 90 g de aceite de oliva
- 2 sobres de tinta de calamar
- 500 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1386 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 14.43 g
- Koolhydraten
- 28.24 g
- Vetten
- 17.87 g
- Vezels
- 2.12 g
Alternatieve recepten
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1h 45min
Pechugas de pollo con sobrasada, queso de Mahón y espinacas
1 Std.
Empanadas mallorquinas
1 Std.
Coca de ensaimada con sobrasada
10 Std. 30 Min
Pa amb oli mallorquín
4u. 10min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10 min
Coca de trempó de verano
1 Std.
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1 Std.
Cocas de Valldemossa
1h 50min
Bizcocho o coca de cuarto
1 Std.
Arroz brut mallorquín
1 Std.
Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor
1 Std. 30 Min