Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de azúcar
- 500 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal
- aceite de oliva para engrasar
- 200 g de sobrasada en trozos
- 100 g de queso manchego semicurado (en lonchas finas)
- 100 g de queso emmental (en lonchas finas)
- harina de fuerza para espolvorear
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1156 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.66 g
- Koolhydraten
- 25.93 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 1.37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pañuelos carbonara
35 dk
Ensaimadas individuales
9 Std.
Coca de morcilla
1 Std. 10 Min
Focaccia rellena
4 godz. 20 min
Rollo de pan mediterráneo
3h
Galletas de parmesano con tomate y jamón
1sa 30 dk
Pan de queso dorado (Golden cheese bread)
2 Std. 45 Min
Molinetes de hojaldre y ternera
35 dk
Pizza wraps
1sa
Panecillos tiernos con queso cremoso
1h 45min
Focaccia de Puglia
1sa
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 Min