Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de azúcar
- 500 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal
- aceite de oliva para engrasar
- 200 g de sobrasada en trozos
- 100 g de queso manchego semicurado (en lonchas finas)
- 100 g de queso emmental (en lonchas finas)
- harina de fuerza para espolvorear
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1156 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.66 g
- Koolhydraten
- 25.93 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 1.37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pañuelos carbonara
35 min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1sa 45 dk
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1sa 10 dk
Tarta flambeada alsaciana
1h 5min
Panecillos de queso de cabra
2sa
Focaccia de Puglia
1sa
Barritas de cerveza con semillas
30 min
Galletas de sobrasada y miel
1h 25min
Rollerpizza
1sa
Focaccia rellena
4 Std. 20 Min
Coca de morcilla
1sa 10 dk
Pan de queso dorado (Golden cheese bread)
2u. 45min