Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bao buns
- 280 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 320 g de harina de fuerza
- 75 g de leche
- 25 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de miel
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de lecitina de soja
Relleno
- 300 g de tomate maduro
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 150 - 200 g de jamón ibérico en lonchas finas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1420 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 14.64 g
- Koolhydraten
- 41.44 g
- Vetten
- 12.82 g
- Vezels
- 2.48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta flambeada alsaciana
1h 5min
Wrap casero de pepino y salmón ahumado
45min
Baguette
3 Std. 45 Min
Mini pizzas al vapor
1h
Galette bretona con beicon, champiñones y huevo
30min
Bagels caprese
2 godz.
Panes al vapor (Bao buns)
30min
Molletes de solomillo ibérico, queso camembert y pimientos
2 godz. 20 min
Bao buns con salmón y espárragos
1h
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40min
Focaccia de Puglia
1h
Bao buns de secreto ibérico
2h 30min