Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) troceado
- 370 g de leche condensada
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 100 g de mantequilla en trozos
- 1 ½ cucharadas de licor de naranja (Cointreau®, Grand Marnier®, triple seco, etc.)
- 70 g de avellanas tostadas (optioneel)
- 2 cucharadas de cacao puro en polvo
- 2 cucharadas de fideos de chocolate
- 2 cucharadas de granillo de almendra cruda tostada
- 2 - 3 cucharadas de copos de cereales variados
- 2 cucharadas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 417 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 1.46 g
- Koolhydraten
- 9.18 g
- Vetten
- 6.34 g
- Vezels
- 1.12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bombones de chocolate con cereales (sin gluten)
1sa
Helado de chocolate
12 Std.
Semifrío de crema de whisky
1sa
Bombón helado de chocolate
5h
Lingote con frutos secos, pasas y guindas
12 Std.
Volcán de chocolate
15 Min
Pasteles de pistacho y coco
1sa
Bolitas de jamón con pistachos
1sa 30 dk
Tarta de toffee con palomitas y chocolate
4 godz.
Merengue de chocolate
2 Std. 25 Min
Crema catalana de chocolate
40 dk
Helado de avellana
5h 10min