Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roscón de chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de azúcar (y 1 cucharadita más para la masa madre)
- 6 - 8 tiras de piel de limón
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 160 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 480 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 50 g de mantequilla en trozos
- 3 huevos (2 para la masa y 1 batido para pincelar)
- 50 g de agua de azahar
- 50 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
Cobertura
- 360 g de chocolate blanco en trozos
- perlas de chocolate para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 63.3 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 138.9 mg
Alternatieve recepten
Magdalenas rellenas de chocolate
30 λεπτ.
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 godz. 30 min
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1 godz. 50 min
Bizcocho veteado de manzana
1ωρ.
Brownie flan
5 Std. 15 Min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5 Std. 15 Min
Rosca de carnaval
2 Std. 10 Min
Roscón de Reyes
4 Std.
Galleta de chocolate y naranja
40 Min
Roscón Red velvet
4 Std.
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1ωρ. 10 λεπτ.
Brioche de chocolate y avellana
2 Std. 20 Min