Apparaten en Accessoires
Remolacha fermentada
Voorbereiding 5min
Totaal 72u.
4 tarros
Ingrediënten
Salmuera
-
1000 g de agua
-
20 g de sal
Fermentación
-
1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
-
10 g de jengibre fresco en rodajas finas
-
16 granos de pimienta negra
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 tarro
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
481 kJ /
115 kcal
Vetten
0.2 g
Vezels
6.4 g
Koolhydraten
21 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentado
5 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je dit ook leuk...
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2u. 10min
Dip de alubias blancas con chips de chía y quinoa
40min
Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia
45min
Manzana en conserva con especias
45min
Coleslaw Hawaiana
10min
Chucrut
96u.
Conserva de calabacín picante con tomate
1u. 40min
Tostas de pan esenio de 3 sabores
72u.
Bebida de amaranto
35min
Buñuelos de hojas de remolacha
50min
Chutney de manzana
20min
Dip de kéfir a las hierbas
4u. 5min