![Mezcla de harinas sin gluten para repostería Mezcla de harinas sin gluten para repostería](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/75D9E1FC-E427-46CC-828F-91B67B94B6C5/Derivates/55BFBA14-E34E-4417-8805-CC2E335BF476.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 300 g de arroz de grano redondo
- 200 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 9539 kJ / 2282 kcal
- Eiwitten
- 59.65 g
- Koolhydraten
- 377.92 g
- Vetten
- 59.07 g
- Vezels
- 23.27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40 min
Pan árabe sin gluten
1 Std. 30 Min
Masa sablé sin gluten
1h
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Pizza tropical sin gluten
1h
Preparación de harinas sin gluten
5 min
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1h 20min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5 min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min