Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de agua
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 15 g de jarabe de agave
- 450 g de harina panificable sin gluten Schär Mix Pan (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
-
10
g de mantequilla
of 10 g de aceite de oliva - 1 clara de huevo (reserve la yema)
- 1 - 2 litros de agua
- 1 cucharada de bicarbonato
- 1 yema de huevo
- 2 cucharadas de leche
- 1 cucharada de semillas de amapola
- 1 cucharada de semillas de sésamo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1427 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1460.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Preparación de harinas sin gluten
5 λεπτ.
Mezcla de harinas sin gluten para repostería
5 λεπτ.
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Piadinas sin gluten
45min
Crostata con salami y queso (sin gluten)
1ωρ. 20 λεπτ.
Pan exprés sin gluten
1ωρ.
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Pan de huevo (sin gluten)
1 godz. 40 min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5 λεπτ.
Crêpes sin gluten
45min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min
Tortitas sin gluten
40 Min