Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de agua
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 15 g de jarabe de agave
- 450 g de harina panificable sin gluten Schär Mix Pan (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
-
10
g de mantequilla
of 10 g de aceite de oliva - 1 clara de huevo (reserve la yema)
- 1 - 2 litros de agua
- 1 cucharada de bicarbonato
- 1 yema de huevo
- 2 cucharadas de leche
- 1 cucharada de semillas de amapola
- 1 cucharada de semillas de sésamo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1427 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1460.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 godz. 50 min
Roscón de Reyes sin gluten
2 Std. 45 Min
Crêpes sin gluten
45 Min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Pan de molde sin gluten
14hod.
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 Std.
Pizza con masa de harina de arroz (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Crostata con salami y queso (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Pan de brioche sin gluten
2 godz. 50 min
Preparación de harinas sin gluten
5 Min
Lasaña sin gluten
2 Std.
Scones sin gluten
30 Min