Compatibele versies
Pastelitos de almendra con nata y frutos rojos (sin gluten)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de almendras enteras con piel
- 3 huevos
- 150 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 35 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de azúcar glas casero (y un poco más para espolvorear)
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 80 - 100 g de frutos rojos frescos variados
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1788 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 8.57 g
- Koolhydraten
- 33.63 g
- Vetten
- 28.76 g
- Vezels
- 3.21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscottini de arroz al limón (sin gluten)
35min
Pan de molde sin gluten
14h
Pastas de almendra sin gluten
1hod.
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2 Std.
Quiche de chocolate y vainilla (sin gluten)
1 Std. 30 Min
Pan exprés sin gluten
1hod.
Gofres sin gluten
50min
Pan de brioche sin gluten
2 godz. 50 min
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 Min
Scones sin gluten
30min
Crêpes sin gluten
45min