Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta de dátiles
- 150 g de dátiles sin hueso
- 10 g de mantequilla
- 60 g de agua
- 10 g de agua de azahar
- ½ cucharadita de canela molida
Masa
- 400 g de harina de repostería
-
200
g de mantequilla en trozos
of 200 g de margarina en trozos - 20 g de leche
- 40 g de agua de azahar
Montaje y terminación
- 50 g de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 497 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pestiños andaluces
1 Std.
Pastelitos de miel libaneses (Baklavas) - Líbano
5h
Roscos chiclaneros
1 Std.
Roscos de vino
45min
Buñuelos de manzana
45min
Pudin de frutos rojos
10 Std. 30 Min
Pestiños borrachuelos
50 Min
Pasteles de nubes con coco y pistachos
5 Std. 20 Min
Buñuelos de viento de calabaza
1h 10 min
Alfajores de gofio (Canarias)
1 Std. 30 Min
Cortadillos de cidra
1 Std.
Piononos (Andalucía)
13h 20min