Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de dátiles sin hueso
- 1 ½ cucharaditas rasas de bicarbonato
- 180 g de agua
- mantequilla para engrasar
Salsa de toffee
- 60 g de mantequilla en trozos
- 60 g de azúcar moreno
-
75
g de sirope dorado
of 75 g de miel - 40 g de leche
-
¼
cucharadita de vainilla líquida
of ½ cucharadita de azúcar de vainilla casero
Pudins de dátiles
- 40 g de mantequilla en trozos
- 110 g de azúcar moreno
- 150 g de harina
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 1 huevo L (63-73 g)
- 700 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1522 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strudel de chocolate y plátano
45min
Pudin inglés (Bread and butter pudding)
1h 30min
Aliño de yogur con guindilla, ajo, limón y cilantro
1h 5min
Mini plum cakes de mandarina, miel y jengibre
1h
Mantequilla Maître d'Hôtel
5min
Chips de semillas
2 godz.
Pastelitos de dátiles (Maamouls) - Israel
1h 30min
Parfait de yogur, quinoa y manzana con crumble
1h 30min
Pastela de pato con albaricoques y piñones
50 Min
Manzanas a la barbacoa con queso y vainilla
35min
Pudin diplomático
1 godz. 40 min
Pasteles de manzana en vaso
1h