Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de harina de trigo
- 3 huevos
- 15 g de aceite de oliva
Relleno y montaje
- 100 g de jamón cocido en lonchas o en trozos
- 200 g de queso ricota
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- harina para espolvorear
Crema de salvia
- agua para cocinar la pasta (aprox. 2 litros)
- 25 hojas de salvia fresca limpias y secas (y alguna más para decorar)
- 20 g de mantequilla
- 1 cucharada rasa de harina
- 300 g de nata
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2268 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1233.1 mg
Alternatieve recepten
Risotto
30 min
Masa de pasta fresca
1sa
Puré de patata
50 min
Queso parmesano rallado
5 min
Masa quebrada
5 min
Panes pita
1 godz. 50 min
Empanadas criollas
3u.
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1sa 10 dk
Sorrentinos con salsa cremosa de tomate
1sa 45 dk
Ñoquis de patata
50 min
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1sa 20 dk
Bocadillo de entraña trenzada con verduras encurtidas
45 min