Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de harina de trigo
- 3 huevos
- 15 g de aceite de oliva
Relleno y montaje
- 100 g de jamón cocido en lonchas o en trozos
- 200 g de queso ricota
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- harina para espolvorear
Crema de salvia
- agua para cocinar la pasta (aprox. 2 litros)
- 25 hojas de salvia fresca limpias y secas (y alguna más para decorar)
- 20 g de mantequilla
- 1 cucharada rasa de harina
- 300 g de nata
- 2 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2268 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1233.1 mg
Alternatieve recepten
Empanadas criollas
3h
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1 Std. 20 Min
Torta Rogel
2h 20min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 Std. 10 Min
Soufflé de queso de cabra fresco
30 Min
Sorrentinos con salsa cremosa de tomate
1h 45min
Pasta fresca al huevo
30 Min
Ñoquis de patata
50min
Pasta fresca al huevo con espinacas
30 Min
Ternera asada especiada con puré de patata, tomates secos y salsa de vino tinto (MEATER)
10h
Masa de pasta fresca
1 godz.
Pastel de carne y patata (Hachis Parmentier)
50min