Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de dátiles sin hueso
- 150 g de cerveza negra
- 150 g de agua mineral
-
2
cucharadas de melaza de cebada malteada
of 2 cucharadas de melaza de caña (miel de caña) - 50 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para pincelar el molde y la masa)
- 30 g de levadura prensada fresca
- 350 g de harina integral de trigo
- 50 g de harina de espelta
- 100 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 10 g de sal
- 1 cucharada de semillas de sésamo
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 943 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 5.08 g
- Koolhydraten
- 38.73 g
- Vetten
- 5.6 g
- Vezels
- 3.89 g
Alternatieve recepten
Panecillos de centeno y cerveza negra
1 godz.
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 godz. 15 min
Pan de nueces
3 Std. 45 Min
Pan de cinco semillas
1 Std. 50 Min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2h 50min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2h 50min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1 Std. 30 Min
Pan integral con muesli
4 Std.
Pan integral de molde
3h
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Pan integral con harina multicereales
3h 50min