Compatibele versies
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 170 g de cerveza negra
- 20 g de levadura prensada fresca
- 270 g de harina de trigo (y un poco más para espolvorear)
- 1 ½ cucharadas colmadas de mostaza de grano entero
- ½ cucharadita de sal
- 2 cucharaditas de azúcar moreno
- 500 g de agua
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 352 kJ / 84 kcal
- Eiwitten
- 2.05 g
- Koolhydraten
- 13.73 g
- Vetten
- 2.34 g
- Vezels
- 0.74 g
Alternatieve recepten
Pan de nueces
3h 45min
Pan integral con muesli
4h
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Panecillos de centeno y cerveza negra
1 godz.
Pan rústico de setas y pistachos
2h 30min
Pan de cacao y frutas deshidratadas
3ч.
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Hogaza de vino tinto con nueces
15h 30min
Pan de molde integral con espinacas
1h 40min
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Pan de molde con semillas de amapola
2ч. 10 мин.