Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bollos
- 320 g de nata (35% de grasa)
- 10 g de levadura prensada fresca
- 30 g de azúcar
- 30 g de mantequilla en 3-4 trozos
- 500 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 10 g de sal
- 250 g de agua
- 20 g de zumo de limón
Crema de avellanas y chocolate
- 120 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 80 g de avellanas tostadas
- 10 g de cacao puro en polvo
- 110 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de leche condensada
- 1 - 2 cucharaditas de azúcar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1652.7 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 238 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bollos suizos de calabaza y canela
2h
Bollos de pan de batata
3h
Panettone de avellanas y marron glacé
18 Std. 10 Min
Helado bombón de tahini
14 Std.
Brioche con crumble (Challahs)
1h 30min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13h
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Pan de calabaza y arándanos con masa madre
16h 20min
Panecillos de leche
4h 30 min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20min