Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de caramelo
- 250 g de azúcar
- 30 g de mantequilla fría (a ser posible en un solo trozo)
- 180 g de nata (35% de grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón recién exprimido
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 cucharada de vinagre
Bizcocho de chocolate blanco y caramelo
- 80 g de chocolate blanco en trozos
- 100 g de mantequilla en trozos
- 120 g de azúcar
- 2 huevos
- 150 g de harina de repostería
- 2 - 4 pellizcos de sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 736 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 22.4 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 23.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5 Std. 15 Min
Bizcochitos con baño de chocolate rosa
1sa 30 dk
Volcanes de Teneguia con mojo verde
25h
Tarta con crema de vainilla y salsa de caramelo
3h
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6 godz. 30 min
Brownie con caramelo
1 godz. 20 min
Bizcochitos puntos de chocolate
1 Std. 40 Min
Cannoli de dulce de leche, chocolate y nuez
40 dk
Cheesecake de mousse de chocolate
1sa 30 dk
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
24h
Tarta de galletas negras
6h 15min
Tarta esponjosa de limón
3h