Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 200 g de harina de repostería
- 100 g de mantequilla en trozos (y un poco mas para engrasar)
- 50 g de azúcar
- 1 huevo
Relleno
- 100 g de nueces pacanas
- 25 g de avellanas (con o sin piel)
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de mantequilla en trozos
- 80 g de azúcar
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 15 g de harina de repostería
- 2 huevos
Montaje y decoración
- 6 nueces pacanas
- 1 - 2 cucharaditas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3150.1 kJ / 752.9 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 62.1 g
- Vetten
- 53.4 g
- Verzadigd vet
- 23.4 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 127.1 mg
Alternatieve recepten
Provolone con langostinos
25 λεπτ.
Nidos de pera sobre natilla de chocolate
30 λεπτ.
Turrón de chocolate con palomitas caramelizadas
2u. 40min
Choux de trucha ahumada
1ωρ. 20 λεπτ.
Rollito de salmón sobre tosta con parmesano
40 Min
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1h 15min
Enciende la magia
1ωρ.
Bisque de langostinos a la vainilla
1ωρ.
Cóctel de nieve
15 λεπτ.
Caldereta de langosta
1ωρ.
Turrón de brie
2u. 15min
Bombones Navideños
1ωρ.