Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almendra y azúcar glas
- 95 g de almendra molida (no casera)
- 95 g de azúcar glas (p. ej. Hacendado® o Azucarera®)
Para desengrasar el vaso
- 300 g de agua
- 50 g vinagre
Merengue italiano
- 75 g de azúcar
- 20 g agua
- 2 claras de huevo a temperatura ambiente (65 g)
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario blanco (en pasta o en gel)
Crema de roquefort y salmón
- 100 g de queso cremoso
- 50 g de queso roquefort
- 100 g de salmón ahumado
Montaje
- cebollino fresco picado para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 197 kJ / 47 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 51.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brazo de gitano de gambas y salmón
12小时 40 分钟
Solomillo de cerdo asado con salsa de mango
4h 30min
Galletas con baño de chocolate y nueces pacanas
1 Std.
Caldereta de langosta
1 Std.
Canapés de pan negro y salmón
3h
Bangkok-hotdog
30 Min
Sorbete de apio y vodka
5 min
Milhojas con crema de vainilla
5h
Salmón marinado a la plancha con ensalada
1 Std. 10 Min
Torrijas leche condensada con fresa y crema inglesa
40 min
Salmón en costra de tomate con arroz
30 Min
Roti de cerdo con pera y cebolla roja
12h