Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almendra y azúcar glas
- 95 g de almendra molida (no casera)
- 95 g de azúcar glas (p. ej. Hacendado® o Azucarera®)
Para desengrasar el vaso
- 300 g de agua
- 50 g vinagre
Merengue italiano
- 75 g de azúcar
- 20 g agua
- 2 claras de huevo a temperatura ambiente (65 g)
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario blanco (en pasta o en gel)
Crema de roquefort y salmón
- 100 g de queso cremoso
- 50 g de queso roquefort
- 100 g de salmón ahumado
Montaje
- cebollino fresco picado para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 197 kJ / 47 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 51.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanada murciana de atún
45min
Solomillo con salsa de pimienta, judías verdes y gratén de patatas (Al vacío)
2h 30min
Crème brûlée de foie con mermelada de higos
2 Std. 10 Min
Croquetas de crema catalana
9 Std. 10 Min
Mimosa de pomelo
10min
Helado de chocolate picante con sirope de whisky
14h 20min
Solomillo de ternera con salsa de cerezas al Oporto
30min
Mini tarta de queso japonesa sin gluten
1h 30min
Mermelada de frutos rojos
50min
Salsa de caramelo al café
45min
Ñoquis de batata fritos con salsa de gorgonzola
1h
Sorbete de mango con coulís de frambuesa
1h 10min