Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de vino tinto
- 100 g de vino de Oporto
- 250 g de agua
- 350 g de azúcar
- 2 palos de canela
- 2 anises estrellados
- 2 tiras de piel de naranja
- 4 peras (de aprox. 180 g c/u), peladas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2645 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 12 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mermelada de mandarina
35 dk
Mermelada de ciruela y manzana al aroma de canela
1sa
Peras al vino tinto
3 godz. 20 min
Caramelo líquido oscuro
35 dk
Peras en almíbar
1 Std. 40 Min
Sabayón clásico (Espesar)
15 Min
Peras con salsa de canela (Al vacío)
2 Std. 5 Min
Dulce de membrillo casero
7 Std.
Castañas en almíbar
2h
Chutney de arándanos
1sa
Mermelada de albaricoque con jengibre
1sa
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15 Min