Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de vino tinto
- 100 g de vino de Oporto
- 250 g de agua
- 350 g de azúcar
- 2 palos de canela
- 2 anises estrellados
- 2 tiras de piel de naranja
- 4 peras (de aprox. 180 g c/u), peladas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2645 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 12 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramelo líquido oscuro
35 Min
Merengue francés
2 Std. 15 Min
Pavlova con frutos rojos y coulís de frambuesa
4h 40min
Merengue italiano
20 Min
Merengue con agua
15min
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4h 15min
Peras al vino tinto
3小时 20 分钟
Castañas en almíbar
2h
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5 Std.
Peras con salsa de canela (Al vacío)
2h 5min
Ensalada templada de pulpo (Al vacío)
8 Std.
Carpaccio de pez espada marinado con ensalada de rabanitos y pepino
48h