Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 170 g de harina de repostería
- 50 g de azúcar
- 70 g de mantequilla fría en trozos
- 1 huevo
- 1 cucharadita de jengibre molido (optioneel)
Toffee
- 250 g de azúcar
- 30 g de agua
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 20 g de mantequilla
Limpieza y decoración
- 1250 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 50 g de chocolate blanco en trozos
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de palomitas de maíz
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1383 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 49.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sinfonía de frutos rojos y mascarpone
2h
Bizcocho de caramelo con frutas y salsa de caramelo
3u. 50min
Bao buns de coco con pollo hoisin
40min
Cannoli al cacao con crema de café
1h
Volcán de chocolate
15min
Bambas Boston cream
2h
Rocas de chocolate heladas
1h 20 min
Macarons de chocolate con foie
3h
Mug cake con chocolate blanco
20 min
Cannoli de dulce de leche, chocolate y nuez
40min
Pincho de frutas con minigofres crujientes
30min
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
24h