Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 170 g de harina de repostería
- 50 g de azúcar
- 70 g de mantequilla fría en trozos
- 1 huevo
- 1 cucharadita de jengibre molido (optioneel)
Toffee
- 250 g de azúcar
- 30 g de agua
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 20 g de mantequilla
Limpieza y decoración
- 1250 g de agua
- 1 cucharada de vinagre
- 50 g de chocolate blanco en trozos
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de palomitas de maíz
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1383 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 49.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almíbar básico
10 min
Kringle Estonia con melocotón y salsa de caramelo
1h 40min
Crocanti de cacahuetes
1 Std. 30 Min
Espuma de café soluble (Café Dalgona)
5 menit
Bocaditos de chocolate blanco y caramelo salado
1 Std. 30 Min
Salsa de caramelo
1 Std. 30 Min
Huevos de color naranja
1j
Tarta bol de frutos rojos
1 godz. 20 min
Corona trenzada de espelta con queso, romero y tomates secos
1h 50min
Poke bol coreano de ternera
1j 10 menit
Mini eclairs de frambuesa
3 Std.
Tarta de pomelo y chocolate blanco
3 godz. 15 min