Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almíbar
- 80 g de agua
- 50 g de azúcar
- 25 g de ron dorado
Bizcocho plancha de chocolate
- 3 huevos
- 90 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 60 g de harina de repostería
- 30 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
Ganache de chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 130 g de nata (35% de grasa)
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
Crema de castañas
- 150 g de nata (35% de grasa)
- 25 g de ron dorado
- 300 g de crema de castañas dulce
- 75 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 75 g de marrons glacés en trozos
Montaje y decoración
- 10 g de cacao puro en polvo para espolvorear
- 2 - 3 marrons glacés
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1698 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 4.34 g
- Koolhydraten
- 50.23 g
- Vetten
- 20.94 g
- Vezels
- 2.33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40min
Christmas trifle
3 Std. 30 Min
Tarta de castaña
3h 15min
Masa sablé con almendras (sin huevo)
45 Min
Tarta Bellini
24h
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6 Std. 30 Min
Crema pastelera
10 Min
Tarta de almendras
50 Min
Tarta Saint-Honoré
3 Std.
Tarta de almendra (Pegarata)
2 Std. 30 Min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min
Napolitanas de crema
4 Std. 45 Min