![Postre Peñasanta (Principado de Asturias) Postre Peñasanta (Principado de Asturias)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ebc7b2d8-30bd-4391-a801-c4f837ccf14d/Derivates/2e0001d6-00f2-4030-99a8-6db81b1cb40b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Natillas de avellanas
- 50 g de avellanas
- 500 g de leche
- 3 huevos
- 100 g de azúcar
- 30 g de maicena
Bizcocho plancha
- 4 huevos
- 100 - 120 g de azúcar
-
1
cucharadita de azúcar vainillado
of 1 cucharadita de vainilla líquida - 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal (optioneel)
Merengue
- 2 claras de huevo
- 200 g de azúcar
- 50 g de agua
Montaje
- 8 cucharadas de licor de avellanas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 182 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 68.9 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 205 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Postre de queso con coulis de arándanos
1 godz. 30 min
Hojaldres de almendra
30 min
Tarta Bellini
24klst
Cheesecake de naranja sin horno
2h
Melindres (Galicia)
1 godz.
Miguelitos (Castilla la Mancha)
2h
Minibicas con dulce de leche
1 godz. 40 min
Bavaroise de vainilla y fresa
4klst 15 min
Pastel de piña y crema
2h 45min
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1 godz. 30 min
Brazo de gitano
3 Std.
Masa choux
2h