![Pan Venecia Pan Venecia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D4E1B6C6-677C-4018-9299-8C49B86F4846/Derivates/cd2108dd-ace7-4e8e-88fe-76c8aaa4e0fa.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de manzana y trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de manzana y trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 300 g de sémola de trigo duro fina
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 8375 kJ / 2001 kcal
- Eiwitten
- 62.1 g
- Koolhydraten
- 330.3 g
- Vetten
- 55.2 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 45.1 g
- Natrium
- 4755.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 godz. 20 min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16h
Pan de yogur (larga fermentación)
16 godz. 10 min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 godz.
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Chapata con masa madre
17 godz.
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min
Pan payés con masa madre
16h
Mini baguettes rústicas
16 godz. 30 min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan de trigo con masa madre
15h