Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de manzana y trigo
- 150 g de agua
- 15 g de pie de masa de manzana y trigo
- 150 g de harina de fuerza
Masa principal
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 175 g de agua fría
- 300 g de sémola de trigo duro fina
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 8375 kJ / 2001 kcal
- Eiwitten
- 62.1 g
- Koolhydraten
- 330.3 g
- Vetten
- 55.2 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 45.1 g
- Natrium
- 4755.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Panecillos de espelta
16 Std. 30 Min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Masa madre en polvo
24h 10min
Pan corsario doble
Geen beoordelingen
Pan payés con masa madre
16h