Apparaten en Accessoires
Calissons (Mazapán con fruta glaseado)
Voorbereiding 35min
Totaal 24u.
80 unidades
Ingrediënten
-
300 g de almendra molida
-
500 g de azúcar glas
-
100 g de mermelada de color naranja (melocotón, mandarina, naranja, albaricoque, etc.)
-
1 cucharada de agua de azahar1 gota de extracto natural de almendra amarga
-
1 clara de huevo
-
1 cucharada zumo de limón
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidad
Natrium
1.4 mg
Eiwitten
0.8 g
Calorieën
212 kJ /
50 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
7.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 134
71 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je dit ook leuk...
Rosca de carnaval
2 Std. 10 Min
Crema pastelera
10 Min
Masa choux
2 Std.
Mantecados
2 Std.
Buñuelos con crema de azafrán
40 Min
Polvorones de cacao y almendra
10 Std. 30 Min
Herraduras de mazapán
1 Std.
Brioche danés (Brunsviger)
2 Std.
Panettone de avellanas y marron glacé
18 Std. 10 Min
Figuritas de mazapán
1 Std.
Brazo de gitano
3 Std.
Mazapanes
45 Min