Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 80 g de leche entera
- 25 g de levadura prensada fresca
- 360 g de harina de fuerza
- 1 huevo batido
Masa
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 4 huevos
- 200 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 170 g de mantequilla en trozos pequeños
- 100 g de avellanas tostadas troceadas
- 7 marrons glacés
- harina de fuerza
- 8 - 10 cubitos de hielo (para el horno)
Glaseado de castañas
- 200 g de azúcar moreno
- 1 marron glacé
- 35 g de clara de huevo
- 2 cucharaditas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 12926 kJ / 3092 kcal
- Eiwitten
- 60.07 g
- Koolhydraten
- 435.97 g
- Vetten
- 123.11 g
- Vezels
- 14.42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandoro veronés hojaldrado
12 Std.
Panettone con chocolate y naranja
3ωρ. 20 λεπτ.
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4h 20min
Bollos de nata con crema de avellana
4 Std. 50 Min
Roscón relleno con frutas confitadas
4 Std.
Corona de brioche con crema de whisky
5ωρ.
Roscón de rosas
4 Std.
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1ωρ. 30 λεπτ.
Lazos de brioche y hojaldre
4h 20min
Cañas de nata
30 λεπτ.
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 Std.
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11 Std.