Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho 1
- 250 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 250 g de azúcar
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 5 huevos (M)
- 15 g de vainilla líquida
Bizcocho 2
- 250 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 250 g de azúcar
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 5 huevos (M)
- 15 g de vainilla líquida
Crema de relleno y cobertura
- 300 g de azúcar
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 250 g de queso cremoso
- 10 - 15 g de vainilla líquida
Montaje y decoración
- 500 g de frutos rojos frescos variados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2547 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 58.4 g
- Vetten
- 38.3 g
- Verzadigd vet
- 22.2 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 50.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5h
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Bambas Boston cream
2 Std.
Red velvet cake
5h
Tarta Joker
5h
Chocolate fudge cake
5h 45min
Frosting de chocolate y queso cremoso
10min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Bizcocho triple de chocolate
2 godz. 20 min
Chiffon de chocolate y buttercream
2 Std. 30 Min
Ganache de chocolate blanco
1 Std. 5 Min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2h 45 min